Sunday02/25
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Madison M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Madison M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Bri W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Bri W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap) - Katy + Daniel - Broadway Bangers
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Katy S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap) - Swiftie Sundays
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Katy S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Grace D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Grace D.
  • Foundation50: Build Your Basics
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Dylan F.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Dylan F.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Jordyn M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Jordyn M.
Monday02/26
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Natalia Alexis P.
  • Buns + Guns
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Natalia Alexis P.
  • Full Body (center glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Zha D.
  • Full Body (center glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Zha D.
  • Full Body (center glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Donovan L.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Paige O.
  • Full Body (center glutes & back)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (center glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Foundation50: Build Your Basics
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (center glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Paige O.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Paige O.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Anna P.
Tuesday02/27
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Jordyn M.
  • Arms + Abs
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Courtney R.
  • Full Body (outer glutes & chest) - BHM: SZA vs. Lizzo vs. Ciara
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Courtney R.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Jala C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Jala C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Jala C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Kelly H.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Kelly H.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Anna M.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Anna M.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Dylan F.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Anna P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Paige O.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Paige O.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Zha D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Zha D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Jamerah M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Jamerah M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Kelly H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kristine Z.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kristine Z.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Grace D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Grace D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Dylan F.
Thursday02/29
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Jordyn M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kayla R.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kayla R.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Paige O.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Paige O.
  • Foundation50: Build Your Basics
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Zha D.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Zha D.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Andrea M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Sarah S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Grace D.
Friday03/01
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Scott B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Katy S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Katy S.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Paige O.
    1 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Paige O.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Donovan L.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Donovan L.
    7 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Maria W.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Maria W.
    9 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Grace D.
    9 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Grace D.
    4 of 15 open
  • Arms + Abs
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Natalia Alexis P.
    1 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Natalia Alexis P.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Courtney R.
    5 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Courtney R.
    10 of 15 open
Saturday03/02
  • Full Body (leg wrap & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jordyn M.
    9 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jordyn M.
    7 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Sarah S.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Sarah S.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Isabelle T.
    0 of 15 open
  • Buns + Abs
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Isabelle T.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Andrea M.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Andrea M.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Angela K.
    8 of 15 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Angela K.
    6 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Courtney R.
    7 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Courtney R.
    6 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Kelly H.
    11 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Kelly H.
    12 of 15 open