Sunday01/22
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sara A.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Sara A.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Alexis S.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:40am - 12:30pm (50 min)
    Alexis S.
  • Coach Training
    1:00pm - 8:00pm (420 min)
    Kristine Z.
Monday01/23
  • Full Body (leg wrap & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Heather T.
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Heather T.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & back)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Nikki F.
  • Full Body (leg wrap & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nikki F.
  • Full Body (leg wrap & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Nikki F.
  • Full Body (leg wrap & back)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Colleen S.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & back)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Colleen S.
Tuesday01/24
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Amanda N.
  • Arms and Abs
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Renee L.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Renee L.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Adonah P.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Adonah P.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Renee L.
  • 2000's BOPS
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Renee L.
Wednesday01/25
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Renee L.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Renee L.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & triceps)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Nikki F.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Colleen S.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Colleen S.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Amanda N.
  • Full Body (outer glutes & triceps) - Swifties Night
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Amanda N.
  • Coach Training
    6:30pm - 9:30pm (180 min)
    Kristine Z.
Thursday01/26
  • Full Body (center glutes & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Marissa V.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Marissa V.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Nikki F.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Renee L.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Renee L.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Renee L.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Alexis S.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Alexis S.
Friday01/27
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Amanda N.
  • Arms and Abs
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Amanda N.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Renee L.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Renee L.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Renee L.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Alexis S.
Saturday01/28
  • Arms and Abs
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Sara A.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sara A.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Renee L.
    0 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Renee L.
    0 of 15 open
  • Coach Training
    1:00pm - 8:00pm (420 min)
    Kristine Z.
    0 of 0 open