Sunday05/26
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Amanda L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Amanda L.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Tallia P.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Tallia P.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Cady K.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Mercedes C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Amanda L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Sherri H.
  • AAPI Celebrate - Full Body - K-Pop + Hip-Hop (hamstrings & shoulders)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Sherri H.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Brian C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Brian C.
Monday05/27
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Jesse S.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Jesse S.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Eve H.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Eve H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Cady K.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Brian C.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Brian C.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Chelsea G.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Chelsea G.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Amanda L.
Tuesday05/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Eve H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Jesse S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Jesse S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Cady K.
  • Foundation50: Build Your Basics
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Sherri H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Sherri H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    SJ N.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Eve H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    SJ N.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    SJ N.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Chelsea G.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Taylor M.
Wednesday05/29
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Mercedes C.
    1 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Mercedes C.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Cady K.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Cady K.
    1 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Eve H.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Eve H.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Eve H.
    1 of 16 open
  • coach-in-training
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Emily J.
    3 of 6 open
  • coach-in-training
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Emily J.
    4 of 6 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Brandon L.
    3 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Brandon L.
    2 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Brandon L.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    SJ N.
    1 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    SJ N.
    2 of 16 open
  • coach-in-training
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Madison G.
    2 of 6 open
Thursday05/30
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Cady K.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Cady K.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Brandon L.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Brandon L.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    SJ N.
    3 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Eve H.
    2 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Jesse S.
    6 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Jesse S.
    6 of 16 open
  • coach-in-training
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Hannah R.
    3 of 6 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Courtney A.
    6 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Courtney A.
    7 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Chelsea G.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jesse S.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jesse S.
    0 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Tallia P.
    7 of 16 open
  • Full Body - frat party anthems (outer glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Tallia P.
    1 of 16 open
Friday05/31
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Courtney A.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Courtney A.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Eve H.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Brian C.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Brian C.
    3 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Jesse S.
    7 of 16 open
  • coach-in-training
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Cynda B.
    3 of 6 open
  • coach-in-training
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Cynda B.
    2 of 6 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Eve H.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Eve H.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Taylor M.
    6 of 16 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Taylor M.
    5 of 16 open
  • coach-in-training
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Hannah R.
    3 of 6 open
Saturday06/01
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Courtney A.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Courtney A.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Brandon L.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Brandon L.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Eve H.
    6 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Eve H.
    6 of 16 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Jesse S.
    7 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Jesse S.
    4 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Jesse S.
    12 of 16 open
  • coach-in-training
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Cynda B.
    6 of 8 open
  • coach-in-training
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Cynda B.
    6 of 8 open