Sunday02/25
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Carlyn N.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Carlyn N.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Steph S.
  • Buns + Guns
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Steph S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Mimi K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap) - Party in Miami
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Mimi K.
  • Advanced Supersolid 65min
    1:30pm - 2:05pm (35 min)
    Sara S.
Monday02/26
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Steph S.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Steph S.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Shelby T.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Shelby T.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Shelby T.
  • Full Body (center glutes & back) - Sara + Shelby Team Teach
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sara S.
  • Buns + Abs
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sara S.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Riley S.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Riley S.
  • Buns + Guns
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Riley S.
Tuesday02/27
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Carlyn N.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:00am - 8:50am (110 min)
    Kelly B.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kelly B.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Tyler B.
  • Buns + Guns
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Tyler B.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Tyler B.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Steph S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Steph S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Alex C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Alex C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Gabi B.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Sharee P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Sharee P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kelly B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Kelly B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap) - Slate Milk Giveaway
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Shelby T.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sara S.
  • Buns + Guns
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sara S.
  • Training
    6:30pm - 8:30pm (120 min)
    Karina M.
Thursday02/29
  • Full Body (center glutes & triceps) - Slate Milk Giveaway
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Steph S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Steph S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Steph S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kaylene H.
  • Buns + Guns
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Kaylene H.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kaylene H.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kaylene H.
  • Arms + Abs - Riley + Kaylene Team Teach
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Riley S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Riley S.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Secret Leap Day Theme
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Riley S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Riley S.
Friday03/01
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Carlyn N.
    6 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Carlyn N.
    1 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kelly B.
    5 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kelly B.
    5 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Shelby T.
    5 of 14 open
  • Buns + Guns
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Shelby T.
    0 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kaylene H.
    5 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kaylene H.
    5 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Kaylene H.
    5 of 14 open
Saturday03/02
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Nabiha A.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Nabiha A.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Shelby T.
    0 of 14 open
  • Arms + Abs
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Sara S.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Sara S.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Sharee P.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Sharee P.
    5 of 14 open