Sunday05/19
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Mateo S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Mateo S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Ken N.
  • Full Body - Thai Artist Spotlight (center glutes & triceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Ken N.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Peter B.
  • Full Body - Sunday Funday! (center glutes & triceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Mateo S.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Mateo S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Priya N.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Priya N.
  • Advanced Supersolid 65min
    4:15pm - 5:20pm (65 min)
    Annie G.
Monday05/20
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Ken N.
    13 of 19 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Ken N.
    14 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Matty K.
    9 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Matty K.
    14 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Priya N.
    10 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Priya N.
    14 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Peter B.
    13 of 19 open
  • Full Body - House Hits Monday (hamstrings & back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Matty K.
    12 of 19 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Mateo S.
    14 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Mateo S.
    6 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Annie G.
    8 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Annie G.
    10 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Peter B.
    6 of 19 open
  • coach-in-training
    9:15pm - 10:05pm (50 min)
    Alan S.
    15 of 19 open
Tuesday05/21
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:15am - 6:05am (50 min)
    Cheyenne A.
    14 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Jen H.
    13 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Cheyenne A.
    11 of 19 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Cheyenne A.
    13 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Peter B.
    12 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Peter B.
    15 of 19 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Peter B.
    16 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Catherine P.
    16 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Catherine P.
    14 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Jen H.
    9 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Jen H.
    8 of 19 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Mateo S.
    15 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Mateo S.
    9 of 19 open
Wednesday05/22
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Mateo S.
    12 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Mateo S.
    14 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Matty K.
    14 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Matty K.
    14 of 19 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Cheyenne A.
    14 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Cheyenne A.
    15 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Peter B.
    15 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Peter B.
    16 of 19 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Peter B.
    9 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Marissa M.
    8 of 19 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Marissa M.
    8 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Mateo S.
    10 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Mateo S.
    16 of 19 open
Thursday05/23
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:15am - 6:05am (50 min)
    Cheyenne A.
    15 of 19 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Cheyenne A.
    14 of 19 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Peter B.
    13 of 19 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Matty K.
    11 of 19 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Matty K.
    14 of 19 open
  • Full Body - 2000s Hits (inner thighs & biceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Peter B.
    12 of 19 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Peter B.
    13 of 19 open
  • coach-in-training
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Alan S.
    16 of 19 open
  • coach-in-training
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Alan S.
    16 of 19 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Salma S.
    15 of 19 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Salma S.
    14 of 19 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Marissa M.
    9 of 19 open
  • Full Body - Throwback Thursday (inner thighs & biceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Marissa M.
    8 of 19 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Mateo S.
    12 of 19 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Mateo S.
    15 of 19 open
Friday05/24
  • Full Body (center glutes & back)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Marissa M.
    13 of 19 open
  • Full Body (center glutes & back)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Marissa M.
    8 of 19 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Cheyenne A.
    14 of 19 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Cheyenne A.
    16 of 19 open
  • coach-in-training
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Alan S.
    15 of 19 open
  • Full Body (center glutes & back)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Matty K.
    12 of 19 open
  • Full Body (center glutes & back)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Matty K.
    16 of 19 open
  • coach-in-training
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Alan S.
    12 of 19 open
  • Full Body (center glutes & back)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Catherine P.
    16 of 19 open
  • Full Body (center glutes & back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Catherine P.
    15 of 19 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Mateo S.
    12 of 19 open
  • Full Body (center glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Mateo S.
    13 of 19 open
  • Full Body (center glutes & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Jen H.
    13 of 19 open
Saturday05/25
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Marissa M.
    10 of 19 open
  • Full Body - Pop Hits (outer glutes & arm wrap)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Marissa M.
    15 of 19 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Zoe C.
    14 of 19 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & arm wrap)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Zoe C.
    16 of 19 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Jiyun Y.
    10 of 19 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Jiyun Y.
    15 of 19 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Cheyenne A.
    15 of 19 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Cheyenne A.
    16 of 19 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Tala P.
    16 of 19 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Tala P.
    16 of 19 open