schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Elisa H.
  • Buns & Guns!
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Elisa H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    KJ C.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jade L.
  • Buns & Guns!
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jade L.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Jade L.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Matt D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Matt D.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Matt D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Matt D.
  • Buns & Abs!
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Matt D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    KJ C.
  • Buns & Guns!
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    KJ C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    KJ C.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Matt D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jade L.
  • Arms & Abs
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Jade L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    KJ C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    KJ C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Amanda S.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Matt D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Matt D.
  • 30min Express - Lower Body + Core
    7:05am - 7:35am (30 min)
    Matt D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Jade L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Jade L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    KJ C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Catherine L.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jade L.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jade L.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Matt D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Matt D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Matt D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:25pm - 4:15pm (50 min)
    Catherine L.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Catherine L.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Amanda S.
  • Supersolid - Full Body (center glutes & chest) *ADVANCED*
    9:15am - 10:20am (65 min)
    Ashley H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:35am - 11:25am (50 min)
    Ashley H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:40am - 12:30pm (50 min)
    Ashley H.